| Öneri ve Düsünceleriniz Buraya sitemiz hakkindaki düsüncelerinizi veya isteklerinizi yazabilirsiniz.. |
| Anketimiz: Sitemizi Nasıl Buldunuz? | |||
| Güzel |
|
81 | 79,41% |
| Orta |
|
4 | 3,92% |
| Kötü |
|
5 | 4,90% |
| Geliştirilmeli |
|
12 | 11,76% |
| Katılımcı sayısı: 102. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 |
|
| |
|
|
|
|
#2 |
|
|
Sitemizi Nasıl Buldunuz ?Henüz çok yeni olmasına karşın oldukça güzel bir site. En önemliside yönetimin içerisinde bulunan arkadaşların gördüğüm kadarı ile istekli, hırslı ve bilgili olmaları. Biraz daha gayret ve çalışma ile çok iyi yerlere gelineceğinden ve kaliteli paylaşımlara ev sahipliği yapacağından şüphe duymadığım bir site. Başarılarınızın kat ve kat artarak devam etmesi dileği ile.
ooo baby it's a wild world |
|
|
|
|
#3 |
|
|
Sitemizi Nasıl Buldunuz ?Öncelikle böyle bi siteyi bizlerle paylastıgınız için yapımcılara ve yetkililere teşekkür ederim.Bu Forum çok yararlı ve özgün içerikli.Her zaman bi aradagım bişe olsa burdan bulabiliyorum.Tekrardan çok teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Sitemizi Nasıl Buldunuz ?Böyle bir siteyi bizlere sundugunuz için yöneticilere sonsuz teşekkürlerimi borc bilirim.Aramakta zorlanmıyoruz her istedigimiz bu sitede .Teşekkürler
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Sitemizi Nasıl Buldunuz ?evt çok iyi bir site aradiğimiz her şey bulunmakta ve arkadaşlarimizin dediği gibi hırslı ve azimle çalişan arkadaşlarimiz war onlara cok cok tesekkürler xD
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Sitemizi Nasıl Buldunuz ?Gerçektende Çok GüzeL Site ßen Burada Devam Edicem BoL BoL Paylaşımlar Yapacağım 10000 Konu Mesaj Yazarım Yani.
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Sitemizi Nasıl Buldunuz ?Harika ßir $ite.
ßen Sayın dj_fatih |
|
|
|
|
#8 |
|
|
Sitemizi Nasıl Buldunuz ?AYh Bayıldım ben bu siteye
)) |
|
|
|
|
#9 |
|
|
Sitemizi Nasıl Buldunuz ?Arkadaşlar Yeni Üye Olduğunuz İçinde Söyliyim Forumda Kalın Yazıyla Benim Gibi Yazın.
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Sitemizi Nasıl Buldunuz ?gerçek ten harika bir site emege giçenlere teşekkürler
![]() |
|
|