|
|
#1 |
|
| |
|
|
|
|
#2 |
|
|
Kpss Sınavı için Ders Notları ve Deneme SınavlarıKpss A Grubu çalışma notları. İktisat, Kamu Yönetimi, İşletme, İstatistik, Maliye, Muhasebe, Uluslararası İlişkiler Ders Notları
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] Konu Osmanli tarafından (12.05.10 Saat 09:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#3 |
|
|
Kpss Sınavı için Ders Notları ve Deneme SınavlarıKPSS A TÜM DERSLER – Ders Notları, Kaynaklar
Yazan: haciata 18/09/2009 Arkadaşlar internette bulabileceğiniz tüm arşiv burada. Her dersin kategorilendirilmiş ders notları sunumlar vs. ayrıca KPSS A meslekleri ve Yüksek Lisans hakında aklınıza takılabilecek Her türlü sorunun cevabını da bulacağınız bir rehber de bulunuyor. Nette bulabileceğiniz başka bir arşiv yok. PARÇA 1 : (100 MB) ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] PARÇA 2 : 44 MB ) ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] Konu Osmanli tarafından (12.05.10 Saat 09:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#4 |
|
|
Kpss Sınavı için Ders Notları ve Deneme Sınavları2009 Kpss A grubu soruları ve cevapları
ÖSYM’nin yaptığı KPSS A Grubu’nun sınav soruları ve cevapları Öğrenci seçme ve yerleştirme merkezi tarafından resmi olarak açıklandı. Altını çizerek birşey belirtmek istiyorum bu soru ve cevaplar kpss a grubu soruları ve cevaplarıdır. Sadece öğretmenlik kadroları ve kpss-a kadrolarına yöneliktir. Kpss-b grubu’nun alımlarında bu sınav sonucları kullanılmayacaktır. Sınava giren insanların bu konuya dikkat etmelerini önemle vurguluyoruz ve kpss a grubu soruları ve cevaplarını indirmeniz için aşağıdaki başlıklara tıklamalısınız diyoruz. 2009-KPSS A Grubu Sorular ve cevapları 29/06/2009 kpss Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı 2009 KPSS sınav sorularını bugün itibariyle açıkladı. 2009 KPSS sadece öğretmenlik kadroları ile KPSS-A kadrolarına yönelik olup, bu sınav sonuçları B Grubu kadroların alımlarında kullanılmayacaktır. Adayların özellikle bu hususa dikkat etmeleri gerekmeketdir. Soru ve cevaplar için başlığa tıklayınız. 2009-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik: Sorular ve Yanıtları açıklandı. 2009-KPSS A GRUBU VE ÖĞRETMENLİK SORU KİTAPÇIKLARI VE YANITLARI SINAV TARİHİ: 27 Haziran - 28 Haziran 2009 A- KİTAPÇIĞI (İndirmek için başlıklar üzerine sağ tıklayıp hedefi farklı kaydedin.) Cumartesi Sabah Oturumu Genel Yetenek-Genel Kültür Testi ve Cevap Anahtarı ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] Yabancı Dil Testi ve Cevap Anahtarı ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] Cumartesi Öğleden Sonra Oturumu Eğitim Bilimleri Testi ve Cevap Anahtarı ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] Pazar Sabah Oturumu Hukuk-İktisat-İşletme-Maliye-Muhasebe Testi ve Cevap Anahtarı ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] Pazar Öğleden Sonra Oturumu Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri-Ekonometri-İstatistik-Kamu Yönetimi-Uluslararası İlişkiler Testi ve Cevap Anahtarı ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] Dosyalar pdf formatındadır eğer açacak programınız yoksa aşağıdaki dosyayı indirip içindeki programı kurarak soru ve cevapları inceleyebilirsiniz. Foxit Pdf Okuyucu Programını indir ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] Konu Osmanli tarafından (12.05.10 Saat 09:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#5 |
|
|
Kpss Sınavı için Ders Notları ve Deneme Sınavları![]() Kpss Sınavı Ders Notları ve Deneme Sınavları ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (sesli tarih anlatımı 1) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (sesli tarih anlatımı 2) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (tarih ders notları)[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (genel kültür genel yetenek notları) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (eğitim bilimleri notları) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (vatandaşlık Notları) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (Kpss Hakkında Bilgi) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (Coğrafya Ders notları) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (matematik ders notları) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (kpss denemeleri) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (kpss ingilizce ders notları ve soruları) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (kpss türkçe program) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (kpss a grubu ders notları) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (kpss deneme sınavları) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (kpss ingilizce testleri) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (kpss iktisat soruları) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (tarih notları) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (anayasa programı) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (kpss denemeleri) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (kpss 2007 soruları) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (tarih notları) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (kpss coğrafya notları) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (türkçe notları ve soruları) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (Kpss inkılap tarihi notları) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (geometri testleri) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (Eğitim Bilimleri Soruları) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (kpss ingilizce ) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (kpss notları)[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (kpss video) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (kpss video)[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (eğitim bil.video) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (eğitim bil.video) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (eğitim bil.video) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (eğitim bil.video) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (kpss ders notları)[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] (iktisat testleri) Yedi yüz yıllık bir imparatorluğun,Osmanlı Devleti'nin padişahlarını sırasıyla ve önemli bilgileriyle bu ekran koruyucuda (screensaver) bulabilirsiniz.
Osmanlı Ekran Koruyucusu Boyut:1.25 MB [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] |
|
|
| The Following User Says Thank You to sadrazam For This Useful Post: | excal_ibur (4 Hafta önce) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 2009, cevapları, deneme, ders, grubu, için, kpss, notları, soruları, sınavları, sınavı |
| Konu Araçları | |
|
|