| Ögretmen liseleri ve Ögretmenlerimiz. Tüm ögretmenlerimiz için döküman lar videoların paylaşımları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 |
|
| |
|
|
|
|
#2 |
|
|
Eğitek Öğretmen Eğitimi VCD Setleri - 32 CD- FullEğitek Öğretmen Eğitimi VCD Setleri - 32 CD- Full
Toplam 14 Gb civarında eğitim seti Toplam eğitim süresi 48 saattir. Sizlerle yepyeni bir set paylaşıyorum. . Eğitimciler ve eğitimle ilgilenen herkes için düzenlenmiş olan setler ile kendinizi bir adım daha ileri taşıyacaksınız. VCDr17;ler tüm öğretmenleri ilgilendiren genel konular üzerine yapılmış. Arayıp da bulamadığınız birçok konu ile ilgili eğitimler, bu VCDr17;lerde. Setin tamamını izlediğinizde, büyük bir kütüphaneyi tek başınıza okuyup bitirmiş gibi hissedeceksiniz kendinizi. Sadece eğitimciler değil, eğitimle ilgilenen herkesin işine yarayacak setlerdir. - Her eğitimin ayrı bir başlıkta incelenmiştir. Her eğitimin süresi 90 dakikadır. - Öğretmen anlatımlı, uygulamalıdır. - Türkiye nin birçok yerinde çekimler yapılmıştır. - Eğitim fakülteleri öğretim üyeleri ile röpörtajlar ve telefon bağlantıları vardır. - Eğitim Objektiftir Her VCD xvid codecleriyle riplenmiştir. Bu sayede bu eğitimleri tüm DVD oynatıcılar çalıştıracaktır. Dosyaları upload eden egitimci- 'ye teşekkür ederiz.. ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] Aşagıdaki programları kesintisiz ve sürekli indirmeleriniz için deneyin.
Rdesc 2,25 Tüm upload sitelerinden indirir.linkleri yapıştırın o indirsin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] CryptLoad v1.1.8 Portable [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] Flashget 3.2 Türkçe+Katılımsız+portable [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| eğitek, eğitimi, full, setleri, vcd, Öğretmen |
| Konu Araçları | |
|
|